Camera’s

Camera’s
In het straatbeeld zijn ze niet meer weg te denken, maar ook veel particulieren en bedrijven stappen over op de zekerheid van beveiligingscamera’s. Het voordeel van infrarood camera’s ten opzichte van gewone beveiligingscamera’s is, dat er zowel bij daglicht als bij complete duisternis een goed beeld wordt gegeven van de gebeurtenissen die het daglicht niet kunnen verdragen.

Ip camera’s
Met de opkomst van ip camera’s krijgen we nog een beter beeld . Je kunt hierbij denken aan HD camera’s, kenteken camera’s  en tegenwoordig zelf 4k camera’s . Uiteraard moet dit gecombineerd worden met de juiste software en hardware.

Videorecoders
Met videorecorders bent u altijd verzekerd van de juiste opslag van het beeldmateriaal dat door uw beveiligingssysteem wordt vastgelegd. A12beveiligingstechniek helpt u graag met het combineren en integreren van de juiste beveiligingsmiddelen zodat u in hoge kwaliteit kunt zien wat er op de momenten gebeurt dat u niet in de buurt bent.Hiermee kunt u ook kijken via u telefoon wat er thuis of uw bedrijf gebeurd .